Kulturní akcePardubicko

Oblíbený Night shopping v Paláci Pardubice

P 

 alác Pardubice chystá pro milovníky nakupování 14. října oblíbený Night shopping, tentokrát v rockovém stylu. Přijďte na večerní nákupy s doprovodným programem, těšit se můžete na koncerty rockové hudby a samozřejmě hlavně na skvělé slevové akce.

Milovníky nočního nakupování a zábavných akcí čeká v říjnu pořádná dávka radosti. Palác Pardubice si pro své zákazníky přichystal Night shopping. Návštěvníky jistě potěší koncerty Queen Revival a Rolling Stones Revival, jejichž rockový styl zvedne náladu každému. Nakupování v rámci Night shoppingu se bude konat od 18 do 22 hodin a celý večer budou provázet slevy téměř ve všech obchodech a také zábavná vystoupení, například parkour show, taneční vystoupení nebo barmanská pyro show.

Kromě rockových hitů a slev na vás budou čekat také příjemné dárečky za nákupy, a vy tak máte o důvod víc vypravit se na lov nějakého pěkného kousku. Obchody si přichystaly více než 50 speciálních nabídek, a jedna je lákavější než druhá.

Po předložení účtenek za nákup nad 3000 Kč ze dne 14. 10. získá navíc každý zákazník dárek a zařadí se i do velkého slosování o ceny. Hlavními výhrami budou iPhone, tablet Samsung, bezdrátová sluchátka JBL a dárkové vouchery na nákupy.

Akcí bude provázet oblíbený herec a moderátor Petr Vágner. Udělejte si radost a zpestřete si páteční večer příjemnou událostí.

Pro bližší informace sledujte webové stránky Paláce Pardubice www.palacpardubice.cz.