
- akce již proběhla.
Pardubické polévkování – 3. ročník
5. 11. 2022 /10:00 - 17:00

3. ročník polévkového festivalu se vrací i tento rok.
Pojďme si představit již potvrzené polévky:
Alliance Française Pardubice – Francouzská cibulačka
Ogaři z Valašska – Valašská kyselica a ještě k tomu jejich slivovica
Statek Uhersko – Sedlákova lesní polévka
– Prdelačka
Rybárny Praha – Francozská bujabéza
– Finská lososová Lohikeitto
Warung Indonesia CZ
Soto Ayam – je takový poklad pro Indonésii, nyní známý po celém světě. Je to velká polévka, takže ji můžete jíst jako hlavní chod. Jeho složení má tři neodolatelné ingredience – exoticky voňavou směs koření, jemné kokosové mléko a jemnou štiplavost milovaného chilli.
Bakso – mimořádně oblíbená indonéská polévka s nudlemi a masovými knedlíčky (nebo spíše kuličkami) – silný vývar, speciální koření.
Rawon je indonéská hovězí polévka. Pochází z Východní Jávy a rawon používá jako hlavní koření keluak z černých vlašských ořechů, který dodává polévce tmavou barvu a oříškovou chuť.
Sayur Lodeh Je indonéská zeleninová polévka připravovaná ze zeleniny v kokosovém mléce oblíbená v Indonésii, ale nejčastěji spojovaná s jávskou kuchyní.
Radim Petružálek catering – Kachní krémová polévka na kari s koriandrem
– Pomalu tažený vývar s výběrem ingrediencí
Los Churros CZ – Zeleninová Minestrone
Dobré jídlo Světa od Evy – Farmářská podzimní polévka s restovatnou pančetou
– Indický Dhal Royal
St.Patrick – Irská gulášová polévka z hovězího krku, zdobená křupavými škvarky
– Krémová česnečka se slaninou, sýrovým chipsem a krutony
@corndogloverscz – Zelňačka
Záložna Restaurant – Dýňová polévka
– Slovenská fazolová s uzeným masem
U Bílého koníčka – Kuřecí polévka s kukuřicí
– Pikantní kyselá polévka
Bistro Happy bee – Dršťková polévka
– Bramboračka
Fresh bistro coffee – Vegan kulajda s hříbky a koprovým olejem
– Vegan Tom Kha Gai – thajská polévka s kokosovým olejem
Alliance Française Pardubice – Francouzská cibulačka
Ogaři z Valašska – Valašská kyselica a ještě k tomu jejich slivovica
Statek Uhersko – Sedlákova lesní polévka
– Prdelačka
Rybárny Praha – Francozská bujabéza
– Finská lososová Lohikeitto
Warung Indonesia CZ
Soto Ayam – je takový poklad pro Indonésii, nyní známý po celém světě. Je to velká polévka, takže ji můžete jíst jako hlavní chod. Jeho složení má tři neodolatelné ingredience – exoticky voňavou směs koření, jemné kokosové mléko a jemnou štiplavost milovaného chilli.
Bakso – mimořádně oblíbená indonéská polévka s nudlemi a masovými knedlíčky (nebo spíše kuličkami) – silný vývar, speciální koření.
Rawon je indonéská hovězí polévka. Pochází z Východní Jávy a rawon používá jako hlavní koření keluak z černých vlašských ořechů, který dodává polévce tmavou barvu a oříškovou chuť.
Sayur Lodeh Je indonéská zeleninová polévka připravovaná ze zeleniny v kokosovém mléce oblíbená v Indonésii, ale nejčastěji spojovaná s jávskou kuchyní.
Radim Petružálek catering – Kachní krémová polévka na kari s koriandrem
– Pomalu tažený vývar s výběrem ingrediencí
Los Churros CZ – Zeleninová Minestrone
Dobré jídlo Světa od Evy – Farmářská podzimní polévka s restovatnou pančetou
– Indický Dhal Royal
St.Patrick – Irská gulášová polévka z hovězího krku, zdobená křupavými škvarky
– Krémová česnečka se slaninou, sýrovým chipsem a krutony
@corndogloverscz – Zelňačka
Záložna Restaurant – Dýňová polévka
– Slovenská fazolová s uzeným masem
U Bílého koníčka – Kuřecí polévka s kukuřicí
– Pikantní kyselá polévka
Bistro Happy bee – Dršťková polévka
– Bramboračka
Fresh bistro coffee – Vegan kulajda s hříbky a koprovým olejem
– Vegan Tom Kha Gai – thajská polévka s kokosovým olejem
Zdrcený jablko -Středověká jablečná polévka
A NA ZPESTŘENÍ CHUTI: GULE FOOD TRUCK, Bar and cocktail catering, Nos Macarons Boutique, @chocochicksss,