AktualityKulturní akcePardubicko

Navštivte Velikonoční festival v Paláci Pardubice

 

V

yrazte v dubnu na Velikonoční festival do Paláce Pardubice. Akce se uskuteční 16. a 17. dubna v rotundě Atria, bude probíhat vždy od 11:00 do 18:00 hodin a doprovodí ji zábavný program pro rodiny s dětmi.

 Palác Pardubice v polovině dubna pořádá pro své zákazníky Velikonoční festival. Dorazte do nákupního centra a užijte si s celou rodinou zábavný program, který bude během víkendu akci doprovázet. Akce bude po oba dny zahájena v 11 hodin a končit bude v 18 hodin večer.

Děti se zde budou moci zúčastnit zábavných edukativních her a soutěží. Pokud přemýšlíte, jak strávit s dětmi krásné velikonoční odpoledne, tato událost je pro vás ideální volbou. Čeká vás zábava pro celou rodinu, velikonoční tradice, koledy, soutěže, kreativní workshopy a také se dozvíte, jak se slaví Velikonoce jinde ve světě.

A to zdaleka není vše. Po obchodním centru povede velikonoční stezka, která bude spočívat v hledání soutěžních otázek ve výlohách vybraných prodejen. Pokud se dětem podaří posbírat do hrací karty všechny odpovědi, bude na ně na konci čekat dáreček. Stánek s kraslicemi zase potěší ty, kteří raději nechávají výhru na osudu – děti si vyberou kraslici, pod kterou se nachází výherní číslo, a podle toho obdrží výhru. Ale nebojte, žádné dítě rozhodně neodejde s prázdnou! Pro každého dětského návštěvníka bude připraveno čokoládové vajíčko.

Kromě soutěžního programu si mohou děti vyzkoušet také malování velké kraslice, pletení pomlázky, zdobení velikonočních perníčků nebo výrobu velikonočních dekorací.

Přijďte s celou rodinou strávit příjemný den do Paláce Pardubice a užít si spoustu zábavy.

Veškeré informace o chystaných či probíhajících akcích v Atrium Paláci Pardubice sledujte na webových stránkách www.palacpardubice.cz nebo na Facebooku.