Kulturní akce

Anna K. vyráží 6. listopadu na podzimní turné do 14 měst napříč celou republikou! Pro své fanoušky navíc přichystala limitovanou edici vinylů se záznamem koncertu ve Foru Karlín

Oblíbená česká zpěvačka Anna K. připravuje podzimní turné, které začne 6. listopadu v Kutné Hoře a bude mít celkem 14 zastávek po celé České republice. Fanoušci se mohou těšit na jedinečnou příležitost užít si nejnovější skladby z aktuálního alba jako například Na malou chvíli, Údolí včel nebo O Tobě i o mně, ale i osvědčené hity zpěvačky.

 

Za skladbu Údolí včel Anna K. letos získala sošku Anděla a za prodeje alba platinovou desku! Údolí včel zpěvačka pokřtila během dvou velmi výjimečných dubnových koncertů v pražském Foru Karlín a brněnském Sonu. 

 

A právě záznam pražského koncertu ve Foru Karlín vyjde ještě před turné, na začátku listopadu, jak digitálně, tak i v limitované edici na vinylu. Album Anna K.: Forum Karlín (live) zachycuje atmosféru silnými emocemi nabitého koncertu. Několikanásobná držitelka mnoha hudebních ocenění dokázala své fanoušky dojmout ale i rozesmát.

 

„Na pražském a brněnském křtu alba jsme měli nádhernou scénu od slavného scénografa Marka Cpina. Rozhodla jsem se alespoň část této krásy vzít s sebou na turné tam, kde nám to prostor dovolí,“ těší se zpěvačka a dodává: „Moje koncerty a souznění s mými fanoušky jsou pro mě živá voda. Pokaždé, když vidím, jak s námi zpívají a tančí, dělá mi to dobře na duši i na těle. Je to energie, která mě podporuje na mé cestě v těch nejkrásnějších i těch nejtěžších chvílích života.“ 

Vinylovou limitku Anna K.: Forum Karlín (live) si fanoušci můžou pořídit během turné, na e-shopu zpěvačky a v klasické prodejní síti.

 

TERMÍNY TURNÉ

 

6.11. Kutná Hora, Tylovo divadlo

12.11. České Budějovice, Divadlo Metropol

14.11. Jindřichův Hradec, Divadelní sál KD Střelnice

15.11. Vratislavice, 101010

22.11. Hradec Králové, Petrof Gallery

28.11. Kamenice u Prahy, Kulturní centrum

2.12. Plzeň, Měšťanská Beseda

4.12. Zlín, Kongresové centrum

5.12. Nový Jičín, Beskydské divadlo

7.12. Havlíčkův Brod, Klub Oko

11.12. Znojmo, Znojemské divadlo

12.12. Vysoké Mýto, Šemberovo divadlo

17.12. Olomouc, Kino Metropol